Όροι Χρήσης

Η χρήση υλικού και υπηρεσιών του FtiaxtoLaptop.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία με τους Όρους Χρήσης. Διάβασε προσεκτικά όλα τα παρακάτω που διέπουν την σελίδα. Κάθε περαιτέρω συνέχιση χρήσης της ιστοσελίδας συνεπάγεται αποδοχή των Όρων Χρήσης.
*Να σημειωθεί πως οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να υποστεί αλλαγή το κάτωθι περιεχόμενο, άνευ προειδοποίησης, και υπεύθυνος για τη μη ενημέρωσή του είναι ο ίδιος επισκέπτης και μόνο. 

 

Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου του δικτυακού τόπου, δημοσιοποιημένο ή μη, εξαιρουμένων μερικών ειδήσεων (αναφέρεται αν δεν είναι ιδιοκτησία του site) και εικόνων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του FtiaxtoLaptop.gr και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Λογότυπα, σήματα και γνωρίσματα που περιλαμβάνονται, ανήκουν στο FtiaxtoLaptop.gr. Αν κάποια δεν ανήκουν σε αυτό, αναφέρονται ή αναγράφονται οι κύριοι των σχετικών δικαιωμάτων στο δικτυακό τόπο, και προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία.
Ενέργειες τοποθέτησης αντικειμένων πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων, στην ιστοσελίδα FtiaxtoLaptop.gr, διέπονται από ανιδιοτέλεια και για λόγους ενημέρωσης. Ως εκ τούτου, θα αφαιρούνται εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχους.

 

Άδεια Χρήσης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά του.
Επιτρέπεται η αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου, μεμονωμένα, σε προσωπικό Η/Υ για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με αναγραφή της πηγής προέλευσής του, χωρίς αυτό να σημαίνει καθ’ οιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η ολική ή μερική εκμετάλλευση ως αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης, μετάδοσης ή διανομής με οιονδήποτε τρόπο.
Για αντικείμενα, προϊόντα, υπηρεσίες που φέρουν σήματα των ιδιοκτητών, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία, συνεπώς αυτοί οι φορείς φέρουν την ανάλογη ευθύνη.

 

Δηλώσεις Αποποίησης και Περιορισμοί ευθύνης Διαδικτύου

Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου FtiaxtoLaptop.gr θέτουν ως προτεραιότητα, την ακρίβεια, σαφήνεια, ορθότητα, πληρότητα, επικαιρότητα και διαθεσιμότητα του περιεχομένου του.
Τα παραπάνω ΔΕΝ προϋποθέτουν την παροχή εγγύησης ΟΥΤΕ ευθύνης για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στον επισκέπτη, από την χρήση του δικτυακού τόπου. Όσα αναγράφονται και περιέχονται αυτούσια, χωρίς ούτε καν υποτιθέμενη εγγύηση ικανοποιητικής ποιότητας, καταλληλότητας, απαραβίαστου συμβατότητας, ασφάλειας και ακρίβειας, που ρητά αρνούνται οι διαχειριστές.
Το FtiaxtoLaptop.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς (οικονομικής, μηχανικής, ψυχολογικής ή οποιαδήποτε άλλη μπορεί να προκληθεί από απώλεια ή βλάβη) από χρήστες του δικτυακού τόπου ή τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη, τη χρήση του δικτυακού τόπου, από αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή πληροφοριών από αυτόν ή από μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα-υπηρεσίες-πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία του δικτύου, χωρίς παροχή εγγύησης ότι οι λειτουργίες του δικτυακού τόπου ή των servers θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανένα σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς και παρόμοια στοιχεία, είτε πρόκειται για τον δικτυακό της τόπο, είτε για κάποιο άλλο site ή server μέσω των οποίων μεταδίδεται το περιεχόμενο της.

 

ΔΕΝ προτρέπει – ΔΕΝ συμβουλεύει

Οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου FtiaxtoLaptop.gr δημιούργησαν την κοινότητα και παρέχουν περιεχόμενο – υλικό ενημερωτικού ενδιαφέροντος. Οι πηγές βασίζονται σε βιβλιογραφίες, το διαδίκτυο, εργασιακή εμπειρία – προϋπηρεσία, ερασιτεχνικές κι επαγγελματικές εφαρμογές στην πράξη.
Τα παραπάνω αφορούν καταγραφές πρακτικών κι όχι μόνο εφαρμογών. Σε καμία των περιπτώσεων δεν οδηγούν σε παρότρυνση, οδηγία, συμβουλή ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη. Αντιθέτως, ο χρήστης οφείλει να προβεί σε προσωπική αξιολόγηση και να ενεργήσει βάσει δικής του πρωτοβουλίας, αποκλειόμενης οιασδήποτε ευθύνης μας.

 

Εσωτερικοί Σύνδεσμοι για εξωτερικές ιστοσελίδες

Δεν είναι δυνατό οι διαχειριστές να παρέχουν έλεγχο ως προς τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και πληρότητα των υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων και σελίδων, όπου υπάρχουν παραπομπές εντός του FtiaxtoLaptop.gr. Οι σύνδεσμοι παρέχονται προς διευκόλυνση των επισκεπτών - χρηστών του δικτυακού μας τόπου. Εξωγενείς δικτυακοί τόποι υπόκεινται σε δικούς τους Όρους χρήσης.
Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων και ουδεμία ευθύνη φέρει η ιστοσελίδα μας για το περιεχόμενο τους και οιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους , καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

 

Περιεχόμενο χρηστών και φίλων

Το FtiaxtoLaptop.gr μπορεί να παρομοιαστεί με κοινότητα. Ως εκ τούτου παρέχει τη δυνατότητα σε χρήστες, φίλους της κοινότητας και ακολούθους να συμβάλουν με αγάπη στην ενημέρωση των συνακολούθων τους. Δίνεται λοιπόν η επιλογή δημοσίευσης στην ιστοσελίδα, δικού τους περιεχομένου, ή παραπομπής σε δικό τους περιεχόμενο δημοσιευμένο σε άλλους δικτυακούς τόπους.
Οι διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα να ελέγχουν το περιεχόμενο αυτό και να εμποδίσουν τυχόν δημοσίευση υλικού παράνομου, απειλητικού, δυσφημιστικού, προσβλητικού, άσεμνου, σκανδαλώδους, εμπρηστικού, εκβιαστικού, πορνογραφικού ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να θεωρηθεί εκτός νόμου, να εγείρει νομική ευθύνη ή παραβίαση του νόμου. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνεται διαγραφή του περιεχομένου, αδιακρίτως.
Οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα ελέγχου και έγκρισης του υλικού που υποβάλλουν, πριν τη δημοσίευσή του στο δικτυακό τόπο. Το Ftiaxtolaptop.gr έχει δικαίωμα να ελέγχει, εγκρίνει, απορρίπτει ή διαγράφει περιεχόμενο που υποβάλλουν οι χρήστες στο δικτυακό τόπο χωρίς την υποχρέωση επανελέγχου αυτού.
Ταυτόχρονα ενυπάρχει το δικαίωμα άρνησης, διαγραφής δημοσίευσης περιεχομένου που παραβιάζει δικαιώματα χρήσης, εμπορικά σήματα, εμπορικά συμβόλαια ή οιοδήποτε άλλο πνευματικό δικαίωμα (φυσικών ή νομικών) προσώπων καθώς επίσης και υλικό που παραβιάζει προσωπικά δεδομένα προσώπων.
Κάθε χρήστης που δημοσιεύει περιεχόμενο δηλώνει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα πως:
Έχει το δικαίωμα να υποβάλει και να δημοσιεύσει περιεχόμενο στο site, που δεν περιλαμβάνει ή δεν παραβιάζει κατατεθειμένα εμπορικά σήματα, λογότυπα ή υλικό προστατευμένο από πνευματικά δικαιώματα οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου.
  • Απαλλάσσει το δικτυακό τόπο και το φορέα του από οποιοδήποτε κόστος δικαιώματος εκμετάλλευσης, αμοιβή και οποιαδήποτε άλλο χρέος προς οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο εξαιτίας της δημοσίευσης στο δικτυακό τόπο του περιεχομένου που έχει υποβάλει.
  • Κάθε πρόσωπο που «φωτογραφίζεται» στο περιεχόμενο έχει συναινέσει στην απεικόνισή του.
  • Έχει όλες τις αναγκαίες άδειες για τη χρήση κάθε δικαιώματος περιλαμβάνεται στο περιεχόμενο που υποβάλλει.
Οι χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο που υποβάλουν ή διανέμουν μέσω του δικτυακού τόπου καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Κανένας εκ των διαχειριστών, συμμετεχόντων, αναφερομένων, δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για ζημιές ή απώλειες οποιουδήποτε είδους (π.χ άμεση έμμεση, τυχαία, παρεπόμενη, αστική ή ποινική) που προκύπτουν από ενέργειες των χρηστών του δικτυακού τόπου.
“Εις περίπτωσιν ανάκλησης κι απόσυρσης περιεχομένου, ο χρήστης ενημερώνει τους διαχειριστάς δια να προβούν εις ανάλογον ενέργειαν.” Αυτό επιτυγχάνεται με τη φόρμα επικοινωνίας με email.

 

Δικαιώματα Χρήσης Περιεχομένου

Το περιεχόμενο που υποβάλλουν και δημοσιεύουν οι χρήστες παραμένει ιδιοκτησία τους, παραχωρώντας παράλληλα στο δικτυακό τόπο το δικαίωμα απεριόριστης, χωρίς αντίτιμο άδειας για χρήση, διανομή, αναπαραγωγή, τροποποίηση, προσαρμογή, δημόσια προβολή και εκμετάλλευση του περιεχομένου οποτεδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο ηλεκτρονικό ή έντυπο, που δεν παραβιάζει το ηθικό τους δικαίωμα.

 

Μεταβατικές Διατάξεις

Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης του περιεχομένου ή των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε κριθεί αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με την απλή ανακοίνωσή τους μέσω του δικτυακού τόπου. Οι παρόντες όροι διέπονται και ερμηνεύονται από το ελληνικό δίκαιο, αρμόδια δε για την επίλυση κάθε διαφοράς είναι τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί δεν ανοίγει το λαπτοπ ή το PC;

Πως κάνω Βackup στο λαπτοπ μου

Inverter vs Backlight, ο ρόλος τους στην οθόνη λαπτοπ