Δωρεάν internet; Συνδέσου ασύρματα στο λαπτοπ

Ακούω ότι το διαδίκτυο έχει μπει στην καθημερινότητά μας… και πώς να μην ισχύει κάτι τέτοιο?
1.Κεντρο δικτυου
Βλέπω τον εαυτό μου όπου βρεθώ κι όπου πατώ, να ανοίγω το κινητό και να ψάχνω σήμα από καμιά ελεύθερη σύνδεση (ευτυχώς υπάρχει και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας)… όπως και κάποιους άλλους, βλέπε φοιτητές, που δεν έχουν σπίτι internet και ψάχνουν δωρεάν λύσεις. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει μαγική συνταγή για δωρεάν ίντερνετ.
<script>
<script>
2.wifi
Υπάρχουν αρκετά κομβικά σημεία, ανάλογα την πόλη κατοικίας, που ο εκάστοτε δήμος διαθέτει ελεύθερη πρόσβαση, όπου και μπορούμε να μπούμε με το κινητό, tablet ή laptop. ΑΝ είσαι τυχερός, με μια αναζήτηση στο σπίτι σου, μπορείς να βρεις επίσης κάποια σύνδεση που δε ζητάει κωδικό… εκτός αν κατοικείς σε αυτά τα κομβικά σημεία που λέγαμε. Όμως τα πράγματα δυσκολεύουν γιατί πλέον όλοι είναι ψυλλιασμένοι και κλειδώνουν το router. Σε αυτή την περίπτωση κυκλοφορούν μερικά free προγράμματα που βρίσκουν εργοστασιακούς κωδικούς, και κάνουν ευκολότερη την είσοδο σε μια προστατευμένη σύνδεση internet. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια, έχεις τη δυνατότητα να συνδέεσαι μέχρι να σε πάρει χαμπάρι, αν είναι κάποιος γνώστης, και σε πετάξει από το δίκτυο.
3.internet hacking
Υπάρχει μια ακόμη εναλλακτική, σε περίπτωση που σε αρέσουν οι έξοδοι. Αν όχι όλες, οι περισσότερες καφετέριες διαθέτουν ασύρματο internet. Οπότε παίρνεις το laptop παραμάσχαλα, πηγαίνεις σε ένα από αυτά τα καφέ, παραγγέλνεις τον καφέ ή το ποτό σου και ρωτάς τον κωδικό WiFi. Στα υπόλοιπα λειτουργείς όπως γνωρίζεις. Στο Google θα βρεις κάποιες λύσεις για δωρεάν internet, αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει και δε μπορώ να έχω άποψη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως μπορώ να κάνω επισκευή στο τροφοδοτικό laptop;

Γιατί δεν ανοίγει το λαπτοπ ή το PC;

Πως κάνω μια σύνδεση laptop με τηλεόραση;